Сертификати

Този бронзов медал спечелих след участието си в първото по рода си тортено състезание в България - Cake Art Bulgaria, което се проведе онлайн през лятото на 2021 г. Освен това получих и удостоверение за участието си с моята торта на тема "Хензел и Гретел" в категорията "Детска торта".
Сертификат за завършен курс за Геоде торти във Виена.

Този сертификат получих след посещение на еднодневен курс за Геоде торти във Виена, който се проведе на 29 май 2021 г. Програмата на курса включваше разрязване на готови блатове, приготвяне на фъстъчен крем с карамел, швейцарски маслен крем, боядисване с гелови сладкарски бои, сглобяване и измазване на торта с маслен крем, постигане на мраморен и геоде ефект със захарни кристали (Kandiszucker) и тяхното последващо оцветяване със сладкарски бои на прах. Тортата, която изготвих на курса, можете да видите тук.

Сертификат за отлично завършен курс Blogging secrets към Softuni Digital, посветен на блогове, канали за разпространение.
Стартирането на моя блог за сладкарство Natals Sweet & Healthy съвпадна с провеждането на курса Blogging secrets към SoftUni Digital. В него научих много полезна информация за блоговете, тяхната структура, поддръжка, начини и канали за популяризиране. Част от научените знания приложих, създавайки този блог, а други тепърва предстои да доразвия.
Сертификат за завършен курс за Drip торти във Виена.
Това е вторият сертификат, който получих след като посетих курс за Drip торти. Той се проведе на 6 юни 2020 г. във Виена и обхвана сглобяване на торта, приготвяне и боядисване на маслен крем (Swiss Merengue Buttercream) и шоколад за Drip-a, приготвяне на целувки за декорацията.
Сертификат за успешно завършен курс за торти във Виена, посветен на фондан, начин на употреба, съхранение, оцветяване, декорация.
Този сертификат получих след посещението на първия курс за торти, посветен на фондан. Курсът се проведе във Виена на 4 ноември 2018 г. и обхвана най-важното за работата с фондан - видове, оцветяване, месене и разточване, съхранение, подходящи кремове, съвети за покриване на торти и работа със захарното тесто, както и начини за декорация.